Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Personvern

Personvernerklæring

Personvern og nettbasert behandling av personopplysninger. Denne personvernerklæringen gjelder for Damslet skilt as (org.nr 980 399 222) som er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Damslet skilt as er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bestilling av varer og tjenester eller ved å fylle ut vårt kontaktskjema. Damslet Skilt følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

Opplysninger du selv oppgir:

  • Når du bestiller varer og tjenester av oss.
  • Når du registrerer deg i vår kontaktskjema eller som bruker av vår web-shop.

Damslet skilt samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Vi samler kun inn de opplysningene vi trenger for å utføre våre forpliktelser for vår daglige drift.

Opplysninger vi henter fra offentlige registre

Ved behov (for eksempel ved kredittgiving) hentes følgende informasjon fra offentlige registre;

  • Organisasjonsnummer/personnummer og kredittverdighet.

Hvor lagres informasjonen?

Informasjonen lagres i våre databaser og evt.i vårt CRM system.

Hva brukes informasjonen til?

Formålet med informasjonen som innhentes er for å kunne gi deg tilgang til våre produkter og tjenester. For å kunne sende relevant informasjon. Kunne komme i kontakt med deg og ditt selskap. For å kunne sende tilbud, ordrebekreftelser, avtale montering/levering og sende faktura.

Deles informasjonen med andre?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Damslet Skilt kan bruke underleverandører. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Damslet Skilt.

Informasjonen blir kun brukt av Damslet Skilt og de vi måtte bruke for å kunne utøve den daglige driften (for eksempel navn og telefonnummer ved forsendelse av varer, ifbm montering osv).

Cookies/informasjonskapsler

Damslet Skilt sine nettsider benytter seg av informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din PC/Mac. Denne brukes til å forenkle din bruk av vårt nettsted ved gjentakende besøk. Damslet Skilt lagrer ingen personlige data i våre informasjonskapsler og vi kan ikke spore informasjon tilbake til deg basert på innholdet i informasjonskapslene.
Damslet Skilt sin webshop (shop.damslet-skilt.no) benytter seg av 2 typer informasjonskapsler.
  1. Den første er en permanent fil som lagres på din PC/Mac. Den inneholder informasjon om endringer som er foretatt siden sist du besøkte vårt nettsted og oppdaterer disse. Dette betyr at du får tilgang til oppdatert informasjon, samtidig som uendret informasjon lastet raskere direkte fra din egen PC/Mac. Dette kan f.eks være varer du har plassert i handlekurven, som vil ligge der neste gang du besøker sidene våre - så sant du er logget inn.
  2. Vi benytter også Google Analytics, en webanalyseløsning tilbudt av Google, Inc. Google Analytics benytter seg av cookies for å hjelpe oss med å analysere hvordan brukerne benytter nettsiden. Den informasjon om din bruk av nettsiden som cookien genererer (inkl. din IP adresse), blir sendt og lagret på en server hos Google i USA. Google bruker denne informasjonen for å evaluere din bruk av nettsiden, rapportere om webstedets aktivitet til nettsidens operatører, samt å yte andre tjenester relatert til webområdet og internettbruk. Google kan også utlevere denne informasjon til tredjepart, når dette er juridisk påkrevd, eller når en tredjepart behandler opplysningene på Googles vegne. Google sammenligner ikke din IP adresse med andre opplysninger som Google har innhentet. Du kan nekte bruk av cookies ved å velge den aktuelle innstilling på din nettleser. Vær oppmerksom på at dette vil innskrenke din bruk av nettsiden. Ved å bruke nettsiden godkjenner du Googles behandling av dine opplysninger på den måte og av de grunner som er skissert over.

Hvordan slå av/på informasjonskapsler

Du kan velge om du vil akseptere informasjonskapsler eller ikke. De fleste nettlesere aksepterer disse automatisk, men du har full frihet til å endre dette ved å slå av denne funksjonaliteten helt eller delvis. Husk at bruk av våre nettsider og tjenester vil bli redusert hvis du velger å slå av bruk av informasjonskapsler.

Sletting av personopplysninger

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Damslet skilt as ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Vi har rutiner for sletting. Du kan til enhver tid sjekke hvilke opplysninger vi har om deg ved å kontakte oss på post@damslet-skilt.no. Hovedregelen er at personopplysninger lagres i 6 år fra du ble registrert i vår database eller når du sist ble oppdatert i databasen.

Barns personvern

Vi ønsker ikke å samle inn eller på annen måte behandle personopplysninger om barn under 18 år. Hvis barn under 18 år likevel har gitt oss personopplysninger, eksempelvis ved å bestille vare/tjenester eller fylle inn vårt kontaktskjema kan foresatte kontakte oss som angitt nedenfor.

ØNSKER DU Å BLI SLETTET?

Send mail til oss på post@damslet-skilt.no for å bli slettet fra våre databaser. Du får da tilsendt en bekreftelses e-post.